Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 2-Apr-2010 01:35
KELAS SULAMAN MANIK
Ini adalah contoh sulaman yang akan aku ajar untuk kelasku nanti.. Ye la nanti ada yang tertanya-tanya pulak blajar sulam yang macam mane kan... Tapi gambar ni adalah yang sebahagian daripada apa yang akan aku ajar nanti dalam kelas.. Kalu nak view untuk semua, jom la join my class! ;-)


Close up bunga baby daisy...



Ni sebahagian saje tau... Nak tengok dan blajar semua sulaman ni, join la da class.. ;-)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016